• 0348 8133255
  • ozmentekno@hotmail.com

KAYIT CİHAZI İZLEME PROGRAMLARI

KAYIT CİHAZI İZLEME PROGRAMLARI

Kayıt Cihazı İzleme programları


XMEYE Yazılımı Cihazlar için CMS Programı V 3.0
XMEYE Yazılımı Cihazlar için CMS Programı V 3.1
İNDİR
İNDİR
XMEYE Yazılımı Cihazlar için VMS Programı
İNDİR
XMEYE Yazılımı Cihazlar için CMS Programı(Mac İçin)İNDİR
TOPSVIEW Yazılımı Cihazlar için CMS Programı
İNDİR
N_EYE Yazılımı Cihazlar için CMS Programı
İNDİR
NVSIP Yazılımı Cihazlar için CMS Programı
İNDİR
Haikon Yazılımlı Cihazlar İçin VMS Programı
İNDİR
AEeye Yazılım Cihazlar için VMS Programı
İNDİR
GO Lite Yazılım Cihazlar İçin CMS İzleme Programı
İNDİR

Kamera Uzaktan izleme

Kameralarımıza uzaktan izlemenin birkaç farklı yolu vardır.

Uzaktan izleme temelde ikiye ayrılır sabit ip ile izleme ve P2P  diye de adlandırılan sabit ip olmadan izlem hakkında Kısaca şöyle bahsedelim;

Sabit ip ile izleme cihazınıza bir sabit ip verirsiniz ve Network bağlantısını yaparsınız ve modeminizden bu ip port ayarı yaparak dışarıya açarsınız. Ve bundan sonra cep telefonunuzdan veya başka bir yerde, bilgisayardan başka bir erişim aletinden, cihaza erişerek bir program yardımıyla veya Explorer, Chrome gibi internet tarayıcıları ile cihazınızı izleyebilirsiniz. Yalnız modeminiz açılıp kapandığında mutlaka TTnet veya Superonline’dan hepinizi sabit etmeniz lazım. Bunun bir ücreti olduğu için kullanıcılar genelde bunu seçmek istemez. Ancak asıl uzaktan izleme budur diğer yöntem bir baypas yöntemidir, aşağıda detayları ile anlatacağız.

Sabit ip olmadan izleme cihazınızın ID  numarası vardır Bu numara Aslında kimlik kartı numarasıdır ve üretildiği fabrikadan uzaktan izleme serverlarına kaydedilir. Bu soruların hepsi için nedir yarın bir gün bir şekilde bu ID  numaralarını silinmeyecek inin bakımlarından veya hizmet veren firmanın olumsuz bir ticari gidişinden kapanmaya Canın bir garantisi yoktur özellikle ülkemizde görülmektedir ki birçok kullanıcı cihazlarına şifre koyma maktadır veya çok basit şifre koymaktadır uzaktan izlemedin ip Siz yapıldığı sistemlerde sorulardan cihazınızın izlenmeyecek kaydedilmeyecek dair bir güvence de yoktur bu her zaman bir güvenlik açılır o nedenle hele hele cihazınızın olduğu ortamda ses kaydını da varsa bu ciddi bir açıktır Ama gene de ip Siz izleme birçok kullanıcının Hayatını kurtarır Çünkü kolaydır bir programa haydi numarayı girersiniz şifrenizi de girersiniz ve uzaktan izlemeye başlarsınız birçok montajcı sabit ip ayarı yapamadığı için bu yöntemi tercih etmektedir.

admin

Mesajınızı bırakın